BUMA-Homes - luotettava vaasalainen kiinteistönvälittäjä

Yhteystiedot

Sijaintimme
Oy BUMA-Homes Ab
Rantalinna, Rantakatu
65100 Vaasa

Toimisto avoinna ark. 9-16

Sähköinen laskutus
Oy Buma-Homes Ab
Verkkolaskuosoite: 003729913911
Operaattoritunnus: 003721291126
Välittäjä: Maventa

Emmamaria Kallio

Kiinteistönvälittäjä, LKV/AFM, KiAT, BA

Puh. 040 5951 029
E-mail emmamaria.kallio@bumahomes.fi

Emmamaria KallioEmmamaria on tehopakkaus, joka tietää mitä tekee ja tekee sen intohimoisesti ja oikealla asenteella. Kiinteistönvälitys ei ole hänelle pelkkä työ, vaan enemmänkin elämäntapa. Asiakkaan kokonaisvaltainen palveleminen on hänelle sydämen asia ja hän osaa hoitaa vaikeatkin tilanteet hienotunteisesti ja hyvää pelisilmää osoittaen.

Ei ole lainkaan samantekevää, kuka kotiasi myy. Emmamaria perehtyy jokaiseen kohteeseensa huolellisesti, pitää esittelyjä silloin kun niitä tarvitaan ja vie tarjousneuvottelut maaliin vaikka keskellä yötä. Tästä syystä hänellä on uskollinen asiakaskunta, joka käyttää hänen osaamistaan kaikissa asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa ja suosittelee häntä mielellään omille tuttavilleen.

Työn ulkopuolella Emmamarian voi löytää samoilemasta metsäpoluilla koiran kanssa tai shoppailemassa kahden tyttärensä kanssa. Harrastuksiin kuuluvat lisäksi ruuanlaitto avomiehen kanssa, piirtäminen, dekkarien lukeminen, hyvien elokuvien ja sarjojen seuraaminen sekä kuntosalilla käynti.

Soita Emmamarialle asuntoasioissa milloin vaan!

Motto: jos on ongelma, siihen löytyy aina ratkaisu. Periksi ei anneta, vaikkei heti tärppääkään.

Jonne Muhonen

Asuntomyyjä

Puh. 040 775 4426
E-mail jonne.muhonen@bumahomes.fi

Jonne MuhonenJonne on juuri sopiva yhdistelmä rentoa meininkiä ja äärimmäistä tarkkuutta. Onnistuneen myynnin salaisuus piilee yksityiskohdissa. Kun työt tehdään tarkkaan ja asunto käydään läpi huolellisesti ennen myyntiä, saadaan kerralla oikean hinta, eikä asiakkaan tarvitse pelätä yllätyksiä. Asiakkaan tyytyväisyys ja parhaan hinnan saaminen on Jonnelle kunnia-asia, josta ei tingitä! Joustavuus ja hyvä ihmistuntemus takaavat, että yhteisen sävelen löytäminen hänen kanssaan on helppoa.

Jonnen erikoisosaamista on vanhat omakotitalot sekä remonttikohteet. Myös vapaa ajan hän käyttää asuntojen parissa, kunnostaen omaa rintamamiestaloaan. Hän onkin saanut ansaitusti lempinimen ”Herra rintamamiestalo.” Tasapainona pitkille työpäiville Jonne harrastaa chilin viljelyä ja musiikkia. Innokkaana kuntoilijana hän on tuttu näky myös kuntosalilla tai Edvininpolulla ihailemassa taidetta lenkkeilyn ohessa.

Soita Jonnelle, kun haluat myydä asuntosi oikeaan hintaan ja sovitussa aikataulussa.

Motto: Työ on tehty siinä vaiheessa, kun työ itse ilmoittaa ”nyt minut on tehty.”

Ota yhteyttä

Myytkö kotiasi tai etsitkö uutta? Ota yhteyttä