BUMA-Homes - pålitlig fastighetsförmedling i Vasa

Kontakt

Besöksadress
Oy BUMA-Homes Ab
Rantalinna, Strandgatan
65100 Vasa

Öppethållningstider vardagar kl 9-16

E-fakturering
Oy Buma-Homes Ab
E-fakturaadress: 003729913911
EDI-kod: 003721291126
Operatör: Maventa

Emmamaria Kallio

Fastighetsmäklare AFM, KiAT, BA

Tel. 040 5951 029
E-post emmamaria.kallio@bumahomes.fi

Emmamaria KallioEmmamaria ett energiknippe, som vet vad hon gör och gör det passionerat och med rätt inställning. Fastighetsförmedling är inte enbart ett jobb för henne utan än mer en livsstil. Att betjäna kunden är för henne en hjärtesak och hon kan sköta även svåra situationer finkänsligt och med gott spelöga.

Det är inte alls egalt vem som säljer ditt hem. Emmamaria bekantar sig noggrant med varje objekt, håller förevisningar när det behövs och för köpeförhandlingar i mål fast mitt i natten. Därför har hon en trogen kundkrets som använder hennes kunnande i alla frågor som rör bostadsbyte och gärna rekommenderar henne åt egna bekanta.

Utanför arbetet kan man hitta Emmamaria strövande långs någon skogsstig med hunden eller shoppande med de båda döttrarna. Till hobbyerna hör därutöver matlagning tillsammans med äkta mannen, ritande, deckarläsning, att se på bra filmer och serier samt att gå på gym.

Ring Emmamaria i bostadsärenden närhelst!

Motto: Vid problem finns det alltid en lösning. Inte ge upp även om det inte nappar direkt.

Jonne Muhonen

Bostadsförsäljare

Tel. 040 775 4426
E-post jonne.muhonen@bumahomes.fi

Jonne MuhonenJonne innehar en lämplig kombination av avspänd handling och yttersta noggrannhet. Hemligheten med en lyckad försäljning ligger i detaljerna. Då arbetet utförs omsorgsfullt och bostaden noggrant gås igenom innan försäljningen fås det rätta utgångspriset genast från början, därmed undviker kunden otrevliga överraskningar. Kundtillfredsställelse och bästa möjliga pris är hederssaker som inte får prutas på! Flexibilitet och god människokännedom garanterar att det är lätt att finna en gemensam våglängd med honom.

Jonnes specialområde är äldre egnahemshus och renoveringsobjekt. Också en del av sin fritid ägnar han åt bostäder, bland annat renoverande sitt frontmannahus. Han har förtjänstfullt fått smeknamnet ”Herr Fontmannahus”. Som motvikt till de långa arbetsdagarna sysslar Jonne med musik och odling av chili. Som ivrig motionär syns han ofta på gymmet eller beundrande konstverk på någon joggningsrunda på Edvinsstigen.

Ring Jonne om du vill sälja din bostad till rätt pris inom överenskommen tidsram.

Motto: Ett arbete är slutfört i det skede det själv meddelar ”Nu är jag gjort”.

Ta kontakt

Dags att sälja ditt hem och söka nytt? Ta kontakt