Kirkkopuistikko 22 Vaasa

Tällä hetkellä ainoastaan yksityisnäyttöjä! / För tillfället endast privata visningar!

Upeasta arvokiinteistöstä toimisto- tai asuinkäyttöön sopiva suuri huoneisto, josta on mahdollista remontoida joko yksi iso tai kaksi pienempää asuntoa.

Perinteikäs ja pitkän historian omaava Suomen Pankin talo tunnetaan myös Ritzin talona ja on kaikille vaasalaisille tuttu. Tämä paikalle rakennettu, tiilirakenteinen talo on tehty aikana, jolloin rakennettiin vielä korkealaatuisista materiaaleista aikaa ja vaivaa säästämättä, ammattiylpeyttä tuntien. Talo on täynnä hienoja, loppuun asti mietittyjä yksityiskohtia ja se edustaa tyylisuunnaltaan myöhäistä klassisismia. Arkkitehtina on J. S. Siren, joka on suunnitellut myös eduskuntatalon.

Remontoi tästä mieleisesi näyttävä ja arvonsa säilyttävä kaupunkikoti tai huippupaikalla sijaitseva liiketila. HUOM! Myös mahdollista vuokrata 850e/kk.

En stor bostad eller affärslokal i en utsökt värdefastighet, där du har en chans att renovera antingen en stor lägenhet eller två mindre.

Det traditionsrika Finlands Banks hus, känt också som Ritz-huset, är med sin långa historia välbekant för alla vasabor. Detta på platsen byggda tegelhus är byggt under en tid då man ännu använde högklassiga material och kände yrkesstolthet och inte sparade någon möda vid byggande. Huset, fullt med noggrant utfunderade detaljer, representerar till stilinriktning senklassicism. Det är planerat av arkitekten J. S. Siren, som också planerat riksdagshuset.

Här kan du renovera enligt egen smak detta stiliga cityhem eller fantastiskt fina kontor med toppenläge, som kommer att behålla sitt värde. OBS! Även möjligt att hyra ut för 850e/kk.

Tiedot

Kohdenumero 9837151
Sijainti Kirkkopuistikko 22 65100 Vaasa
Huoneistoselitelmä 5h+työh+aula+k+2wc+kph+et
Huoneita 5
Asuintilojen pinta-ala 191m2
Muiden tilojen pinta-ala 0m2
Rakennusvuosi 1952

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta 285 000,00 €
Myyntihinta 271 329,45 €
Velkaosuus 13 670,55 €
Hoitovastike 688,42 € / kk
Vesimaksu 19,00 € / kk
Autopaikkamaksu 15,00 € / kk
Saunamaksu 3,30e/krt.

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Energialuokka E2013

Asunnon tilat ja materiaalit

Kattotyyppi aumakatto
Kattomateriaalin kuvaus peltikate / kupari

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kaikki keskustan palvelut vieressä.
Liikenneyhteydet Tori (paikallisliikenne) 200m, Matkakeskus (juna, kaukoliikenne) 500m.

Ota yhteyttä

Kallio Emmamaria

Kiinteistönvälittäjä LKV/AFM, KiAT, BA
Myytkö kotiasi tai etsitkö uutta? Ota yhteyttä